Paulius Tumosa :: www.PauliusTumosa.lt

2011 m. sausio 5 d., trečiadienis


Kaip gyvūnus gelbėti turinčios įmonės GRINDA vadovas pats valkataujančius šunis šaudė ir daug kitų faktų apie pinigų siurbimą iš mūsų kišenių gyvūnų žudymui http://media2.lrt.lt/ltv/20101229_ZurnalistoTyrimas.wmv

5 komentarai:

  1. Geriausia butu, jeigu tos pacios Grindos gyvunams skirtas patalpas bei iranga perleistu savanoriams ir jie tvarkytusi gaudami miesto finansavima. Tobuliausia butu, jeigu istatymai butu keiciami, ir sveiku gyvunu zudymas butu grieztai draudziamias, ir butu kontroliuojama gyvunu prieziura tuose patalpose (sveiku ir ligotu, suzeistu gyvunu atskyrimas), o prasizengimai butu grieztai baudziami tiek finansinem baudom, tiek licenciju atemimais.

    Liudniausia yra tai, kad nebus nei tobulai, nei gerai.

    Kodel turi kenteti tie, kurie negali apsiginti? Kodel tie, kurie nori jiems padeti turi buti baudziami? Sitas aparatas turi buti sustabdytas. Tikiuosi, kad viena diena viskas pasikeis i gera, kad ir kaip skaudetu sirdi zinant, kad ta diena dar ne arti.

    Et, kodel zmones meile ir rupesti iskeicia i neapykanta ir pasislykstejima? Kodel septynziankles sumos privercia zmones daryti siaubingus dalykus? Kodel pinigai - ta fikcija nelaiminga - negali pradeti veikti mazuju naudai?..

    Bet kad ir koks tragiskas sis pasaulis beatrodytu, del man kartais nesuprantamu priezasciu as vistiek tikiu kad zmones turi galia, vistiek tikiu, kad viskas gali pasikeisti i gera. Jeigu tik visi susivienytu lyg vienas, nes galu gale - visa yra viena..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pauliau, gal pradek geriau pirmiau nuo saves ir priglausk koki katina ir suni...

    AtsakytiPanaikinti
  3. "b" Paulius, nebūdamas abejingas ir parašydamas šį straipsnį, išgelbėjo tikrai daugiau nei vieną gyvybę, tad gal tokius komentarus pasilaikykite sau.

    AtsakytiPanaikinti
  4. b: Gal tu prisidėk, aš pvz, priglaudziau, Tu priglausi, jau bus du, tada gal ir paulius priglaus...jau bus trys... o tai jau panasu i progresija...kodle Jus zmones linke tik kalbeti.

    Beje, Pauliau, jei Tau butu idomu, Rumunai buvo atvyke, ir skiepijo, ir sterilizavo, ir atgal i laisve paleidinejo, apie tai galeciau tau daugiau info duoti...

    AtsakytiPanaikinti