Paulius Tumosa :: www.PauliusTumosa.lt

2010 m. birželio 23 d., trečiadienis

PELKĖ NEDŽIŲSTA (BE LIETUVIŠKŲ RAIDŽIŲ)

Pelke nedziusta. Viesojo sektoriaus klampynei reikalinga melioracija. Bet kas ja darys? Bejege valdzia su bedante valsybes kontrole? Tikrai ne...Reikia slubo vokiecio su lazda, bet ir vokietis dabar, varzomas bespalvio Europos Sajungos politeso, jau nebe tas...
Del to pirmoji zinute keistina i tokia : "Klampaus socialinio sambuvio kaltininkes yra beviltiskos biudzeto z...(...)(toliau kaip ir pirminame variante). Juk jei butu konfliktas - butu judejimas, kol kas jo nera, yra tik buvis, imitavimas, lesu isisavinimas, bereiksmiai projektai, konferencijos, tinginyste, arogancija, nepotizmas, rysiai, klanai ir t.t. ir t.t Sanaudos visam tam zenkliai virsija gaunama nauda, sukurtas gerybes.
Ziuriu stai dabar internete kiek Lietuveleje institutu, kuriu pavadinime zodziai: socialinis, pilietinis, demokratinis ar siaip koks "soc". Kiek paleidziama i pasauli aukstuju mokyklu socialines krypties absolventu? Bet koks paradoksaliai zemas politinis, pilietinis, socialinis (bendrai visoks) samoningumas! Kodel? Todel kad turinys uzgoztas formos. Merkantiliniai intereseliai auksciau visko. Legionai biudzeto islaikytiniu - mazai darbininku ir tikru kureju, nesislepianciu po paternalistines valstybes sparneliu!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą